ببینید؛ غذای روستایی در گیلان؛ پخت سیر قلیه در طبیعت

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای سرسبز و زیبای گیلان را می بینید که با مرغ و برگ سیر، یک خورشت محلی خوشمزه به نام سیر قلیه درست می کند. سیر قلیه یک غذای محلی و سنتی گیلان است که با ترکیب مرغ و برگ تازه سیر تهیه میشود. در این خورشت، برگهای سیر تازه که عطر و طعم خاص و ملایمی دارند، به همراه مرغ و مواد دیگر پخته میشوند تا غذایی خوشعطر، خوشطعم و کمی ترش به دست آید.این غذا بسیار خوشمزه و متفاوت است و طعم سیر را به شکلی خاص و دوستداشتنی به شما ارائه میدهد. سیر قلیه نماد آشپزی شمالی با استفاده از سبزیجات محلی و تازه است که معمولاً با برنج سرو میشود.
کد خبر :
۲۵۳۱۳۶
بازدید :
۴۳
۰