ببینید؛ مراحل تماشایی کاشت، برداشت و فرآوری صدها تن لونگان در تایلند

ببینید؛ مراحل تماشایی کاشت، برداشت و فرآوری صدها تن لونگان در تایلند

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و بسته بندی صدها تن لونگان را مزارع تایلند مشاهده می کنیم. لونگان (Longan) یا لام‌یانگ و یا چشالو، یک میوه استوایی و گرمسیری است. این میوه کوچک، گرد و به اندازه یک گردو است، پوست نازک قهوه‌ای‌رنگ دارد و داخل آن گوشت سفید، نرم و آبدار است که طعمی شیرین و ملایم دارد. دانه سیاه و براق وسط میوه قرار دارد که خوراکی نیست. لونگان به‌خاطر طعم خوش و خاصش در مناطق گرمسیری آسیا مانند تایلند، ویتنام، چین و فیلیپین بسیار محبوب است. این میوه معمولاً تازه خورده می‌شود، اما گاهی در دسرها یا نوشیدنی‌ها هم استفاده می‌شود.

کد خبر : ۲۵۳۲۶۴
بازدید : ۶۱

۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید