ببینید؛ غذای خیابانی در ویتنام؛ مراحل برش و پخت غذا با ماهی ناپلئون کمیاب در هانوی

در این ویدئو نحوه برش و پخت غذا با ماهی ناپلئون غول پیکر در هانوی ویتنام مشاهده می کنید. ماهی ناپلئون که به انگلیسی Napoleon Fish یا بهطور علمی Cheilinus undulatus و همچنین به نامهای دیگری مانند Humphead Wrasse شناخته میشود، یکی از بزرگترین و خاصترین ماهیان صخرههای مرجانی است. در فارسی گاهی به آن ماهی کلهقوزی یا ماهی کلهبرجسته هم میگویند. این ماهی میتواند تا حدود ۲ متر طول و بیش از ۱۸۰ کیلوگرم وزن داشته باشد. رنگ بدن ماهی ناپلئون سبز-آبی یا آبی-بنفش است، با خطوط مواج زیبا روی صورت. این ماهی کمیاب یک برآمدگی مشخص روی سر دارد که در ماهیان بالغ کاملاً نمایان است و دلیل نامگذاری آن به ناپلئون هم همین است (تشبیه به کلاه ناپلئون بناپارت).
کد خبر :
۲۵۳۷۰۱
بازدید :
۹۷
۱