ببینید؛ روغن کانولا چگونه تولید می شود؟
    در این ویدئو مراحل برداشت دانه های کانولا و تهیه روغن را در مزارع آمریکا مشاهده می کنید. کانولا (Canola) نام نوعی گیاه روغنی از خانواده کلمها است که به دلیل دانههای پرروغن و با کیفیتش شناخته میشود. دانههای کانولا حاوی روغنی با چربیهای اشباع کم و اسیدهای چرب مفید مانند امگا-۳ هستند و به همین دلیل روغن کانولا یکی از محبوبترین و سالمترین روغنهای خوراکی در جهان محسوب میشود. کانولا عمدتاً در کشورهای کانادا، آمریکا، استرالیا و اروپا کشت میشود و روغن استخراج شده از آن در پختوپز، سرخ کردن و حتی صنایع غذایی و بیوشیمی کاربرد دارد.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۵۴۲۹۷
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۳۴        
      
    
  
        
            ۰