ببینید؛ مراحل دیدنی کاشت و برداشت کابوچا، کدو تنبل مشهور ژاپنی

در این ویدئو مراحل کاشت و برداشت کدو تنبل ژاپنی را در مزارع پهناور مشاهده می کنید. کابوچا (Kabocha squash) یک نوع کدو تنبل ژاپنی است که ظاهری گرد با پوست سبز تیره و سخت دارد و گوشت درونی آن نارنجیرنگ، نرم و شیرین است. طعم آن چیزی بین کدو حلوایی (butternut squash) و سیبزمینی شیرین است. کابوچا به دلیل بافت متراکم و طعم غنیاش در غذاهای ژاپنی بسیار محبوب است و اغلب در سوپها، کاریها، غذاهای بخارپز، و حتی دسرها استفاده میشود. این کدو منبع خوبی از ویتامین A، C و فیبر است و به عنوان یک گزینه مغذی و خوشطعم در آشپزی طبیعی شناخته میشود.
کد خبر :
۲۵۴۴۲۰
بازدید :
۵۴
۰