ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ برش ماهرانه ماهی راهب و تهیه ساشیمی با آن در توکیو

ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ برش ماهرانه ماهی راهب و تهیه ساشیمی با آن در توکیو

در این ویدئو مراحل برش و تهیه ساشیمی با ماهی راهب را توسط یک آشپز ماهر در توکیوی ژاپن مشاهده می کنیم. ماهی راهب (Monkfish) یک نوع ماهی دریایی بزرگ و پهن است که در آب‌های سرد شمال اقیانوس اطلس زندگی می‌کند. بدن این ماهی پهن و سرش بزرگ و عریض است که ظاهری عجیب و متفاوت دارد. گوشت آن سفید، نرم و بسیار خوشمزه است که در آشپزی به عنوان یک ماهی لوکس و گران‌قیمت شناخته می‌شود. «ماهی راهب» به خاطر شکل سر و ظاهر خاصش به این نام معروف شده است.

کد خبر : ۲۵۵۱۲۱
بازدید : ۱۸۰

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید