ببینید؛ مراحل کاشت، برداشت و فرآوری نیشکر و تولید شکر و باگاس در برزیل

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری نیشکر و تولید شکر و باگاس را در مزارع و کارخانه های برزیل مشاهده می کنید. باگاس (Bagasse) مادهای است که پس از پرس و عصارهگیری نیشکر باقی میماند؛ یعنی تفاله یا ساقههای فیبری و سخت نیشکر که بعد از استخراج شکر به جا میماند. باگاس عمدتاً از فیبرهای گیاهی تشکیل شده و ظاهر آن شبیه خاک اره است. این ماده به عنوان سوخت زیستی، کود طبیعی و ماده اولیه در تولید محصولات دوستدار محیطزیست استفاده میشود. یکی از کاربردهای مهم باگاس ساخت ظروف یکبار مصرف، بشقاب، لیوان و بستهبندیهای زیستتخریبپذیر است که جایگزین پلاستیک میشوند.
کد خبر :
۲۵۵۱۲۷
بازدید :
۸
۰