ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت ترخینه توسط مادربزرگ روستایی ایلامی

ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت ترخینه توسط مادربزرگ روستایی ایلامی

در این ویدئو یک مادربزرگ ساکن یکی از روستاهای ایلام را می بینید که ترخینه، سوپ مشهور این منطقه را درست می کند. ترخینه در اصل یک فرآورده غذایی خشک است که برای درست کردن سوپ یا آش استفاده می‌شود. روش تهیه‌اش به این شکل است که بلغور گندم را با دوغ یا ماست ترش مخلوط می‌کنند، بعد آن را چند روز می‌گذارند تا کمی تخمیر شود. سپس این مخلوط را روی حرارت ملایم می‌پزند، ورز می‌دهند و به شکل گلوله‌های کوچک درمی‌آورند و در آفتاب خشک می‌کنند.وقتی بخواهند غذا درست کنند، ترخینه خشک را با آب یا آبگوشت می‌پزند و همراه با سبزیجات، حبوبات یا ادویه‌هایی مثل زردچوبه و گشنیز یک سوپ غلیظ و مقوی به دست می‌آید. این غذا به خاطر طعم ترش و عطر خاصش و همچنین ارزش غذایی بالا، مخصوصاً در زمستان، محبوب است.

کد خبر : ۲۵۵۲۲۳
بازدید : ۲۴

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید