ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت نیمرو با نان سنتی پاراتا در کراچی

ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت نیمرو با نان سنتی پاراتا در کراچی

این ویدئو که در کراچی پاکستان ضبط شده است، نحوه پخت نان پاراتا با نیمرو را توسط آشپزهای ماهر خیابانی نشان می دهد. پاراتا (Paratha) یک نوع نان سنتی هندی و پاکستانی است که معمولا لایه‌لایه است. از آرد گندم تهیه می‌شود. معمولا با کره یا روغن سرخ می‌شود تا ترد و خوشمزه شود. می‌تواند ساده باشد یا با مواد داخل آن پر شود، مثل سیب‌زمینی، سبزیجات، پنیر یا گوشت.

کد خبر : ۲۵۷۴۰۵
بازدید : ۶۵

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید