ببینید| غذای خیابانی در مالزی؛ مهارت آشپز خیابانی در پخت املت روتی در کوالالامپور

ببینید| غذای خیابانی در مالزی؛ مهارت آشپز خیابانی در پخت املت روتی در کوالالامپور

در این ویدئو مراحل پخت املت روتی را در کوالالامپور مالزی توسط آشپزهای خیابانی نشان می دهد. املت روتی، یک غذای خیابانی محبوب در مالزی و کشورهای همسایه مانند سنگاپور و تایلند است. این غذا ترکیبی است از: روتی (Roti): نوعی نان تابه‌ای و نازک، شبیه نان پنکیک یا نان لواش، که با آرد گندم درست می‌شود. املت (Omelette): تخم‌مرغ سرخ‌شده یا نیمه‌پخته که روی روتی یا داخل آن قرار می‌گیرد. معمولاً املت روتی را با پیاز، فلفل، سبزیجات و گاهی گوشت یا مرغ ترکیب می‌کنند و روی آتش یا تابه مخصوص پخته می‌شود.

کد خبر : ۲۶۳۷۹۰
بازدید : ۴۶

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید