ببینید| چگونه هزاران تشی در مزارع چین پرورش و برای گوشت فرآوری میشوند؟

تشیها جوندگان بزرگی هستند که بخشهای زیادی از سطح بدن آنها برای حفاظت از گزند جانوران شکارچی، پوشیده از خارهایی تیز و بلند است، در ایران به تشی ها نامهای چوله و سیخور نیز گفته می شود، و البته گاه بهخطا آنان را جوجهتیغی هم مینامند. تشیها شامل دو خانواده کاملاً جداگانه هستند. از این دو خانواده تنها یک گونه در ایران زندگی میکند. اکثر تشیها طولی بین ۶۰ تا ۹۰ سانتیمتر دارند و طول دُم در بین گونههای مختلف بین ۵ تا ۲۵ سانتیمتر است. وزن تشیها بین ۵ تا ۱۶ کیلوگرم و رنگ آنها ترکیبی از قهوهای، خاکستری و سفید است. این جانوران سرعت کمی دارند، جثهای بزرگ و حس بویایی بسیار قوی دارند و عموماً شناگران ماهریاند. رژیم غذایی تشی همهٔ بخشهای گیاهان شامل: پیاز، ریشه، ساقه، میوه و برگ را دربر میگیرد.
کد خبر :
۲۶۴۱۷۱
بازدید :
۷۲
۰