ببینید| غذای خیابانی در ژاپن؛ تهیه دو غذای محبوب با حلزون دریایی آبلون در اوکیناوا

در این ویدئو مراحل تهیه غذاهای متنوع با حلزون دریایی آبلون را توسط آشپزی ماهر در اوکیناوای ژاپن مشاهده خواهید کرد. آبلون (Abalone) نوعی حلزون دریایی است که درون صدفی تخت و بیضی‌شکل زندگی می‌کند. صدف آن از داخل براق و رنگین‌کمانی است و در صنایع دستی و زیورآلات استفاده می‌شود. گوشت آبلون بسیار گران‌قیمت است و در کشورهای آسیایی مثل ژاپن، چین و کره جنوبی به‌عنوان یک غذای لوکس دریایی مصرف می‌شود.

کد خبر : ۲۶۶۹۱۶
بازدید : ۲۰
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید