ببینید| غذای خیابانی در اندونزی؛ پخت سوپ گوشت گاو محبوب و ملی سوتو در جاکارتا

این ویدئو که در یکی از خیابان های جاکارتای اندونزی ضبط شده است؛ مراحل تهیه سوپ مشور سوتو با گوشت گاو را توسط آشپزی ماهر نشان می دهد. سوتو (Soto) نوعی سوپ اندونزیایی است که عمدتاً از آب‌گوشت، گوشت و سبزیجات تشکیل شده و در سراسر کشور با انواع مختلف سرو می‌شود. سوتو گاهی به‌عنوان غذای ملی اندونزی در نظر گرفته می‌شود .

کد خبر : ۲۷۳۰۰۳
بازدید : ۲
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید