روایت پیمان معادی درباره مشکلات ساخت آثار اجتماعی مرتبط با زنان در سینمای ایران؛ معادی: فقط در سینمای کمدی می‌شود بی‌پرده حرف زد

روایت پیمان معادی درباره مشکلات ساخت آثار اجتماعی مرتبط با زنان در سینمای ایران؛ معادی: فقط در سینمای کمدی می‌شود بی‌پرده حرف زد

بعد از اکران فیلم «زن و بچه» به کارگردانی سعید روستایی و استقبال فراوان از آن در جشنواره فیلم کن، پیمان معادی در مصاحبه‌ای از مشکلات ساخت فیلم اجتماعی درباره زنان صحبت به میان آورده است. او معتقد است این مشکلات در فیلم‌های کمدی بسیار کمتر است. معادی این روزها با فیلم اجتماعی «بی‌سروصدا» به کارگردانی مجیدرضا مصطفوی روی پرده سینماهاست؛ فیلمی که اتفاقا بخشی از آن به مسئله زنان در جامعه اشاره دارد.

کد خبر : ۲۴۳۶۷۸
بازدید : ۱۴۶

پیمان معادی، بازیگر فیلم «زن و بچه» در حاشیه جشنواره بین‌المللی کن گفت‌وگویی درباره این فیلم و مشکلات پیرامون ساخت آثار اجتماعی در سینمای ایران انجام داده است که مرور می‌کنیم.

دشواری فیلم‌سازی درباره زنان | گفتن قصه زن‌ها همیشه و در همه‌ جای دنیا، به‌ویژه در ایران، کار دشواری‌ست. اما زمانی این کار دشوارتر می‌شود که واقعاً بخواهید حرفی برای گفتن داشته باشید. مشکل اصلی زمانی شروع می‌شود که می‌خواهید این حرف‌ها را جدی، عمیق و در قالبی اجتماعی بیان کنید. در این صورت است که با سخت‌گیری و محدودیت‌های مضاعف مواجه خواهید شد.

موانع کمتر پیش‌ روی کمدی‌ها | اگر همین حرف‌ها را در قالب یک فیلم کمدی سخیف یا مسخره‌بازی ارائه دهید، نه‌تنها می‌توانید صد برابر بیشتر بگویید، بلکه کمتر هم با موانع روبه‌رو می‌شوید.

منبع: فیلم نیوز

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید