توبه تتلو توسط دادگاه کیفری احراز شد

وکیل امیرحسین مقصودلو (تتلو) از پذیرش درخواست توبه موکلش توسط دادگاه کیفری یک استان خبر داد. به گفته وی، این پرونده اکنون برای طی مراحل نهایی و تصمیمگیری، به ریاست قوه قضائیه ارجاع شده است.
مجید نقشی وکیل امیرحسین مقصودلو، مشهور به تتلو، از پذیرش درخواست توبه موکل خود از سوی دادگاه کیفری یک استان خبر داد.
وی با استناد به ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی اظهار داشت: درخواست پذیرش توبه امیرحسین مقصودلو از سوی دادگاه مورد قبول واقع شده و بهمنظور طی مراحل نهایی و اخذ نظر نهایی، پرونده به ریاست قوه قضائیه ارسال شده است.
این وکیل دادگستری در ادامه افزود: در صورتپذیرش توبه توسط رئیس قوه قضائیه، امکان لغو حکم اعدام صادره وجود دارد.
گفتنی است، ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی به دادگاه اجازه میدهد در جرایم مشمول حدود و در برخی موارد دیگر، در صورت احراز تحقق توبه پیش از اجرای حکم، نسبت به توقف یا تخفیف مجازات تصمیمگیری کند. تأیید نهایی این امر در موارد خاص با رئیس قوه قضائیه خواهد بود.
منبع: فارس