بیرانوند اراده کند می‌تواند برای تیم ما بازی کند؛ دعوت جدید از گلر محروم؟

بیرانوند اراده کند می‌تواند برای تیم ما بازی کند؛ دعوت جدید از گلر محروم؟

بهرام قدیمی، رئیس فدراسیون هاکی تأکید کرد که مانعی برای فعالیت بیرانوند در هاکی وجود ندارد.

کد خبر : ۲۵۹۵۶۶
بازدید : ۲۵

حواشی حضور علیرضا بیرانوند در فدراسیون هاکی همچنان ادامه دارد. چندی پیش تصاویری از دیدار او با بهرام قدیمی، رئیس این فدراسیون منتشر شد که در جریان آن، بیرانوند به عنوان عضو افتخاری هیئت‌رئیسه فدراسیون هاکی معرفی شد. او حتی برای دقایقی لباس دروازه‌بانی هاکی را بر تن کرد و درون دروازه ایستاد.

بیرانوند در همان روز در گفت‌وگویی با خبرنگاران تجربه‌اش از دروازه‌بانی هاکی را «عجیب و ترسناک» توصیف کرد و گفت به دروازه‌بانان این رشته باید تبریک گفت که با چنین تجهیزات سنگین و دشواری بازی می‌کنند. او حتی در پاسخ به سؤالی درباره احتمال حضور در تیم ملی هاکی گفت در شرایط حساس اگر تیم ملی به او نیاز داشته باشد، با افتخار حاضر است دروازه‌بان این تیم باشد!

همچنین بهرام قدیمی، رئیس فدراسیون هاکی نیز در واکنش به این موضوع تأکید کرد که مانعی برای فعالیت بیرانوند در هاکی وجود ندارد. قدیمی همچنین با اشاره به افتخارات بیرانوند در فوتبال از جمله مهار پنالتی کریستیانو رونالدو، او را فردی باهوش و تأثیرگذار خواند که می‌تواند به توسعه هاکی نیز کمک کند. رئیس فدراسیون هاکی حتی گفت اگر بیرانوند بخواهد در هاکی روی چمن بازی کند، هیچ منع قانونی وجود ندارد.
با این حال شنیده‌های خبرنگار «فرهیختگان» حکایت از آن دارد که بیرانوند در واکنش به دعوت از وی به تیم ملی هاکی درحالی‌که هنوز دوران حرفه‌ای را در فوتبال دنبال می‌کند تأکید کرده این صحبت‌ها صرفاً شوخی هستند؛ او نه قصد حضور در تیم ملی هاکی را دارد و نه این موضوع را جدی گرفته است.

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید