روایت تنها زن شرکت کننده در رئالیتی‌شو «کارناوال» از اجراهایش در این برنامه؛ رویا میرعلمی : می‌خواستم مخاطب وجه غیرکمدی مرا ببیند

روایت تنها زن شرکت کننده در رئالیتی‌شو «کارناوال» از اجراهایش در این برنامه؛ رویا میرعلمی : می‌خواستم مخاطب وجه غیرکمدی مرا ببیند

رویا میرعلمی تنها شرکت‌کننده زن رئالیتی‌شوی کارناوال است. در اجرای اول با نمایشی چشم‌گیر و جذاب روی صحنه رفت و در اجرای دوم با محور قرار دادن مصائب زنان در برهه‌های مختلف تاریخ ایران، چشم‌ها را خیره کرد. او رکورد کسب رای را زد و طولانی‌ترین زمان تشویق توسط شرکت‌کنندگان را داشت. میرعلمی با این دو اجرا، تا اینجای کارناوال تاثیر زیادی روی مخاطبان گذاشته است.

کد خبر : ۲۶۲۱۷۹
بازدید : ۷۶

رویا میرعلمی درباره ابعاد مختلف اجراهایش در کارناوال به‌طور مفصل صحبت کرده است که باهم می‌خوانیم.

جلوه‌نمایی دور از کمدی | اکثر تماشاچی‌ها من را به عنوان یک بازیگر کمدی می‌شناسد، چون از زمان سریال‌های سروش صحت تا برنامه‌های اخیر مثل جوکر، کمدی زیاد کار کرده‌ام، اما حالا تماشاگران «کارناوال» یک بعد دیگری از هنر من را دیده‌اند که کاملا جدی است.

73

اجرای اول میر علمی پر از رنگ و نور بود.

رویا و خیال روی صحنه | نمایشی اجرا کردم درباره زندگی فریدا کالو و ونسان ونگوگ  که مثل اسمش بسیار خیال‌پردازانه است. موضوعی انسانی است درباره امید. جایی که آدم به انتهای صبر خود می‌رسد و فکر می‌کند دنیا برایش تمام شده و غیر از سیاهی دیگر رنگی نیست. ولی همیشه یک روزنه‌ای هست که بهرحال به داد آدم‌ها می‌رسد. چیزی را که من همیشه متصور بوده‌ام این است که آدم‌ها خودشان برای خودشان امید درست می‌کنند. فکر کردم چنین مضمونی باید در قالب نمایش اجرا شود تا ابعاد مختلفی در آن گنجانده شود.

اثرگذاری اجرای دوم | در اجرای دوم تماشاگران خیلی بیشتر درگیر شدند. شاید به خاطر اینکه خیلی ربط داشت به مسائل زیست زنان در جامعه و مشکلاتی که سال‌هاست در نسل‌های مختلف با آن روبه‌رو هستند و بخصوص اینکه الان بحث روز است و صحبت درباره‌اش بسیار زیاد است.

74

میرعلمی با اجراهای متفاوتش در «کارناوال» مخاطبان را شگفت‌زده کرد.

یک چالش جذاب | برایم مهم نبود که تنها شرکت‌کننده زن کارناوال هستم. من همیشه به چالش علاقه‌مند بوده‌ام. اینجا هم کم چالش نداشته‌ام. ابتدا خانم‌های دیگری هم بودند اما نشد که تا پایان بمانند. من به عنوان کسی که کار هنری می‌کنم برایم جالب بود این کار راهم به سرانجام برسانم. بهرحال من سالیان سال در نمایش بوده‌ام و برای جشنواره‌های مختلف کار روی صحنه برده‌ام. از اول به دنبال برد و باخت نبوده‌ام تنها مسئله‌ی مهم، اثرگذاری و احترام به مخاطب بود. دلم می‌خواست اثری آبرومند به مخاطب تحویل دهم و همین هم شد. بعضی تماشاگران بعد از دیدن اجرا می‌گفتند برای اولین‌بار بوده که تئاتر دیده‌اند و تصمیم دارند باز هم برای تماشای تئاتر بروند و همین برایم کافی است.

75

اجرای دوم میرعلمی با ممیزی مواجه شد.

بدون ترس و نگرانی | من به عنوان کسی که کار هنری می‌کنم قاعدئا از این چالش خوشم آمد. یازده نفر دیگر کنار من هستند که در حوزه خودشان سرآمدند. آقای ژوله در استندآپ، علی اوجی عزیز که کار موسیقی را خوب می‌شناسد و دوستان دیگری که بهرحال ید طولایی دارند در خلق آثارشان. برایم ترسناک نبود. همه کنار هم بودیم و قرار بود هرکسی هنرش را نشان دهد و همین هم جذاب بود.

«کارناوال» به کارگردانی و اجرای رامبد جوان، چهارشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها در پلتفرم فیلم‌نت منتشر می‌شود.

منبع: فیلم نیوز

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید