طرز تهیه فلافل با قارچ و پنیر
در ادامه طرز تهیه فلافل با قارچ و پنیر را به صورت مرحله به مرحله ببینید.
علاقه زیاد ایرانیها به قارچ باعث شده تا آن را در اکثر غذاها از جمله فلافل وارد کنند. علاوه بر طعم خوبی که قارچ ایجاد میکند، چون سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینواسید، آنتیبیوتیک و آنتیاکسیدان است، فواید زیادی هم دارد. شما هم یک بار فلافل با قارچ و پنیر را امتحان کنید. درست است که حجم کمی از مواد تشکیل دهنده فلافل را تشکیل میدهد ولی تاثیر زیادی در مزه آن دارد.
مواد لازم فلافل با قارچ
نخود | ۲ لیوان |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
جعفری خردشده | نصف لیوان |
پودر زیره سبز یا سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
تخممرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه درشت |
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه فلافل با قارچ
در این قسمت طرز تهیه فلافل با قارچ و پنیر را به صورت مرحله به مرحله ببینید.
مرحله ۱: آماده کردن نخود فلافل
نخودها را از دو روز قبل خیس کنید تا نفخ آنها از بین برود. در طی این مدت چند بار آب آنها را عوض کنید.
مرحله ۲: تفت دادن قارچ و پنیر
قارچها را میتوانید هم به صورت خام و هم تفت داده شده در فلافلها استفاده کنید.
مرحله ۳: چرخ کردن نخودها
نخودها را در خردکن یا چرخ گوشت ریخته تا خرد شوند. سپس قارچها را با هر روشی که آماده کردهاید به آن اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن پیاز و سیر
پیاز و سیر را اضافه کنید و مجددا باهم مخلوط کنید. سپس جعفری خردشده، پودر زیره و پودر گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۵: افزودن تخم مرغ به مایه فلافل
تخممرغ را به مایه فلافل آماده شده اضافه کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن ادویه
در اخرین مرحله، نمک، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.میتوانید برای پف کردن بیشتر فلافل با قارچ و پنیر، نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید.
مرحله ۷: سرخ کردن فلافلها
بعد از آماده کردن مایه فلافل آنها را در روغن شناور سرخ کرده و سرو و تزئین کنید.
میتوانید برای پف کردن بیشتر فلافل با قارچ، نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید.
نکات تهیه فلافل با قارچ و پنیر
- دقت کنید همه موارد را هم زمان با هم مخلوط نکنید و طبق دستور گفته شده در هر مرحله یک یا دو مورد جدید را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در غیر این صورت مواد خوب با هم ترکیب نمیشوند.
- همانطور که در روش قبل توضیح دادیم، اجازه دهید که ماهیتابه کمی داغ شود و سپس درون آن روغن اضافه کنید و مایع آماده شده فلافل را با دست به شکل گردو دربیاورید و یا از قالب مخصوص شکل دهی فلافل استفاده کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف فلافلها آنها را وارونه کنید تا طرف دوم هم سرخ شود.
- بهتر است پس از خارج کردن فلافلها از ماهیتابه، آنها را روی دستمالهای مخصوص گرفتن روغن بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
ممکن است نام فلافل با قارچ و پنیر هم به گوش شما خورده باشد. برای تهیه آن نیازی به استفاده از قارچ در ترکیبات اصلی فلافل نیست و فقط کافی است قارچ را با پنیر پیتزا مخلوط کنید و در هنگام ساندویچ گرفتن فلافل، کمی از این مخلوط را در ساندویچ خود قرار دهید.
کسانی که علاقه زیادی به پنیر پیتزا دارند، عاشق این نوع فلافل خواهند شد! این غذای خوشمزه را حتما برای ناهار درست کنید.
منبع: اکالا