۵ غذای راحت و حاضری برای ناهار

۵ غذای راحت و حاضری برای ناهار

اگر شما نیز به دنبال جواب سوال ناهار چی بپزیم هستید، می‌توانید در این مقاله ما را همراهی کنید.

کد خبر : ۱۷۶۱۳۲
بازدید : ۷۵

زندگی پرمشغله‌ی امروزی، باعث شده که زمان کمتری برای پخت‌وپز داشته باشیم و همیشه به دنبال دستورپخت‌هایی آسان، سریع و البته همه‌پسند برای وعده‌های غذایی خود هستیم.

در کنار این موضوع، خانواده‌های ایران با مشکلی با عنوان چی بپزیم مواجه هستند که معمولا هیچ جوابی برای آن ندارند. علاوه بر این، یکی از معضلات مادرها و پدرهای ایرانی این است که برای ناهار چی بپزیم؟ چه غذایی خیلی سریع آماده می‌شود و می‌توان آن را با کمترین مواد آماده کرد؟

اگر شما نیز در این دسته قرار می‌گیرید و به دنبال جواب سوال ناهار چی بپزیم هستید، می‌توانید در این مقاله ما را همراهی کنید. برای جواب به سوال غذا چی درست کنم؟، ۵ گزینه را نام خواهیم برد که مواد این غذاها معمولا در خانه‌ها پیدا می‌شود و مدت زمان آماده کردن این غذاها نیز بسیار کوتاه‌تر از غذاهای سنتی ایران مانند انواع پلوخورشت و آش است.

کوکو سبزی

کوکو سبزی از جمله غذاهای محبوب ایرانی است که خیلی سریع آماده می‌شود و در طرز تهیه آن نکته‌ی پیچیده و سختی وجود ندارد. به همین خاطر تمام افراد از جمله آنهایی که به‌تازگی آشپزی را شروع کردند، می‌توانند این غذای خوشمزه و راحت را برای ناهار آماده کنند.

برای تهیه کوکو سبزی به مواد خاص و عجیب و غریبی نیاز ندارید و تنها کافی است سبزی کوکو را که شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و برگ سیر تازه می‌شود را به‌صورت ساطوری خرد کنید و بعد آنها را با تخم مرغ و هر ادویه‌ای که دوست دارید، ترکیب کنید تا غذایی لذیذ و خوشمزه برای ناهار درست کنید. نکته مهم در مورد پخت کوکو سبزی این است که روغن باید داغ شود و بعد مواد کوکو را داخل روغن بریزید. پس از سرخ شدن یک طرف از کوکو نیز می‌توانید آن را برگردانید، تا طرف دیگر کوکو سبزی سرخ و آماده سرو شود.

خوراک لوبیاچیتی

1774126_155

بسیاری از غذاها با اینکه بسیار راحت تهیه می‌شوند، اما در دسته غذاهای بسیار مقوی و در عین حال ارزان قرار می‌گیرند و این غذاها می‌توانند گزینه‌ی ایده‌آل شما برای وعده‌ی ناهار باشند. یکی از این غذاهای راحت،‌ ارزان و مقوی، خوراک لوبیاچیتی است که می‌توانید آن را به سادگی برای اعضای خانواده و وعده‌ی ناهار آماده کنید.

برای تهیه خوراک لوبیاچیتی تنها به دو یا سه ماده نیاز دارید. لوبیاچیتی، پیاز و قارچ اصلی‌ترین مواد برای تهیه این غذا هستند که برخی قارچ آن را حذف می‌کنند. برای تهیه این خوراک، بهتر است لوبیاچیتی را از قبل داخل آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس داخل قابلمه پیاز داغ آماده کرده و با رب گوجه تفت دهید و بعد لوبیاها به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا با آب بپزد. این غذای نونی، یک غذای مقوی است که می‌توانید با هر ادویه‌ای آن را مزه‌دار کنید.

کشک و بادمجان

کشک و بادمجان از آن دسته غذاهای ایرانی است که خیلی سریع و بسیار آسان درست می‌شود. به همین خاطر است که از این غذا به‌عنوان گزینه‌ای ایده‌آل برای ناهار استفاده و حتی برخی آن را به‌عنوان پیش غذا و برای مهمانی‌ها آماده می‌کنند. برای تهیه کشک و بادمجان به سیر، بادمجان، نعناع خشک و کشک نیاز دارید.

برای تهیه آن نیز ابتدا باید بادمجان‌ها را سرخ کنید و کنار بگذارید. در قابلمه‌ای سیر را سرخ کنید و بعد به آن زردچوبه و نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بادمجان‌ها را به سیر اضافه کرده و اجازه دهید تا با مقدار کمی آب بپزند. در نهایت کشک را اضافه می‌کنید و بعد از کشیده شدن آب مواد، می‌توانید کشک و بادمجان را برای ناهار نوش جان کنید.

ساندویچ فیله مرغ

مرغ یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی در آشپزی ما ایرانی‌ها است و تا بی‌نهایت، گزینه برای درست غذا با مرغ وجود دارد. یکی از این گزینه‌ها ساندویچ فیله مرغ است که بسیار راحت و سریع آماده می‌شود. علاوه بر اینکه این ساندویچ بسیار خوشمزه است، همچنین باید عنوان کرد که ساندویچ فیله مرغ یکی از ساندویچ‌های مقویِ خانگی است که می‌توانید درست کنید.

برای درست کردن ساندویچ فیله مرغ به سینه مرغ، قارچ، پنیر ورقه‌ای، سس مایونز، کره و نان باگت نیاز دارید. می‌توانید مرغ را با هر ادویه‌ای مزه‌دار کنید و بعد با یکی از روش‌های سرخ کردن یا گریل، آن را آماده برای قرار دادن درون ساندویچ کنید. کل فرآیند آماده کردن این ساندویچ ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

کله جوش

1774125_399

در کنار دیگر غذاهایی که در این مقاله معرفی کردیم، قصد داریم یکی از قدیمی‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای ایرانی را معرفی کنیم که می‌توانید آن را در کمترین زمان ممکن و برای ناهار آماده کنید.

کله جوش دیگر غذای این لیست است که خاصیت بسیاری نیز دارد. این غذا با سیر، پیازداغ، کشک، نعناع داغ و گردو آماده می‌شود و مزه‌ی بسیار عای‌ای دارد. برای درست کردن کله جوش که به آن کال جوش نیز می‌گویند، ابتدا باید سیر و پیاز را تفت دهید و بعد به آن نعناع، ادویه‌های دلخواه و آب اضافه کنید. در نهایت، کشک رقیق‌شده و کمی گردو به ترکیب اضافه می‌کنید و مدام مواد را هم می‌زنید تا غذا آماده شود.

تمام این غذاهایی که نام بردیم، می‌توانند انتخاب شما برای ناهار هفته یا آخر هفته باشند و برای آماده کردن آنها نیاز به زمان زیاد و مهارت بالایی در آشپزی نخواهید داشت.

منبع: تابناک

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید