طرز تهیه و مواد لازم برای پخت ماش پلو مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه و مواد لازم برای پخت ماش پلو مجلسی و خوشمزه

ماش پلو یک غذای سنتی ایرانی است که ترکیبی از برنج و ماش، همراه با گوشت. (معمولاً گوشت گوسفند یا مرغ)، پیاز و ادویه‌جات مختلف می‌باشد. این غذا به دلیل داشتن ماش، که یک نوع لوبیا است. بسیار مغذی و سرشار از پروتئین و فیبر است.

کد خبر : ۱۹۳۷۰۹
بازدید : ۲۱۷

ما در این مطلب طرز تهیه و مواد لازم ماش پلو را برای شما آوردیم.

14_11zon (8)

موادلازم:

برنج:3پیمانه

ماش:1.5پیمانه

سینه مرغ:2عدد

پیاز:2عدد

زعفران

کشمش و زرشک:نصف فنجان

نمک و زردچوبه و کاری:به میزان لازم

19_11zon (5)

طرز تهیه ماش پلو

ابتدا ماش را بشوئید.

داخل قابلمه ای مناسب کمی روغن بریزید و ماش را به آن اضافه کنید

کمی تفت دهید و سپس نمک و زردچوبه را به ماش اضافه کنید مخلوط کنید.

مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید ماش بپزد.

پیاز را خلالی کنید و داخل تابه تفت دهید.

سینه مرغ را مکعبی خورد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

ادویه ها را به مرغ اضافه کنید.

زرشک و کشمش و زعفران اضافه کنید و هم بزنید.

برنج را داخل آبجوش بریزید و کمی که نرم شد آبکش کنید.

سپس ماش را به برنج اضافه کنید و مخلوط کنید.

داخل قابلمه مقداری برنج بریزید و یک لایه مرغ روی آن بریزید.

تا انتها لایه ای ادامه دهید.

و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

نوش جان

منبع: بانو زی

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید