طرز تهیه سالاد مکزیکی به ۳ روش حرفه‌ای

طرز تهیه سالاد مکزیکی به ۳ روش حرفه‌ای

سالاد مکزیکی انتخاب خوبی‌ست. شما می‌توانید با اضافه کردن کالباس، مرغ، کشمش، پنیر و آووکادو یک طعم متفاوت بسازید و با ترکیب همین مواد یک سالاد کاملا مجلسی برای مهمان‌هایتان آماده کنید.

کد خبر : ۱۹۸۱۳۸
بازدید : ۷۸

ترکیبی از کلم سفید و قرمز به همراه انواع سبزیجات و مواد پروتئینی، سالادی را تشکیل می‌دهد که بسیار خوش‌عطر و طعم است. سالاد مکزیکی ترکیبی از خوشمزه‌ترین مواد غذایی است که می‌توان آن را در کنار انواع غذاها سرو کرد. درواقع اگر دنبال یک سالاد متفاوت، خوشمزه و در عین حال آسان برای خانواده یا مهمان‌هایتان می‌گردید، سالاد مکزیکی انتخاب خوبی‌ست.

شما می‌توانید با اضافه کردن کالباس، مرغ، کشمش، پنیر و آووکادو یک طعم متفاوت بسازید و با ترکیب همین مواد یک سالاد کاملا مجلسی برای مهمان‌هایتان آماده کنید. البته این سالاد خودش یک غذای کامل به حساب می‌آید که می‌توانید در وعده‌های اصلی‌تان درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

اگر رژیم دارید یا گیاه‌خوار هستید، این سالاد برای شما گزینه خوبی محسوب می‌شود. همراه‌مان باشید که می‌خواهیم در این مطلب، طرز تهیه سالاد مکزیکی را به چند روش مختلف آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد مکزیکی ساده خانگی و مجلسی

73

می‌توانید به‌سادگی با چند قلم جنس در خانه یک سالاد بین‌المللی درست کنید. اگر می‌خواهید سالادتان کاملا عطر و طعم متفاوتی داشته باشد، از روش زیر استفاده کنید:

مواد لازم مقدار
کنسرو لوبیا قرمز ۱ قوطی
ذرت ۱ کاسه
خیارشور ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری تازه ۱ کاسه
هویج ۲ عدد
کلم قرمز ۱/۴ کلم کوچک
روغن زیتون به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم
پول‌بیبر، نمک و فلفل به مقدار لازم
 
 

 طرز تهیه:

طرز تهیه سالاد مکزیکی به این صورت است که ابتدا باید کلم قرمز را به‌صورت نواری برش بزنید و در یک کاسه بریزید، حالا هویج‌ها را به صورت درشت رنده و به همراه ذرت، به کلم قرمز اضافه کنید. خیارشورها را به صورت نگینی برش بزنید و به همراه لوبیا قرمز در سالاد بریزید.

جعفری را به صورت ساطوری و پیازها را خیلی ریز خرد کنید. حالا این مواد هم به سالاد اضافه نمایید و به سراغ درست کردن سس سالاد بروید. روغن زیتون، پول‌بیبر، آب لیمو ترش، فلفل و نمک را درون یک کاسه به‌خوبی با هم مخلوط کنید، حالا سس را روی مواد بریزید و با استفاده از دو قاشق، تمام سالاد را زیرورو کنید تا همه مواد سالاد به سس آغشته شود. در آخر سالاد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال بگذارید تا حسابی جا بیفتد.

طرز تهیه سالاد مکزیکی رستورانی با کالباس و ذرت

74

می‌توانید این سالاد خوشمزه را با کالباس و ذرت هم آماده کنید. برای درست کردنش به مواد زیر نیاز دارید:

مود لازم مقدار
کالباس ۲۰۰ گرم
کلم سفید ۲۰۰ گرم
کلم بنفش ۲۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
ماست ۴ قاشق غذاخوری
کنسرو ذرت ۱ قوطی
گوجه گیلاسی ۶ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
 

طرز تهیه:

کلم بنفش و سفید را به صورت نواری برش بزنید؛ کالباس‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل کلم‌ها بریزید. جعفری را خرد و به سالاد اضافه کنید. سپس ذرت و گوجه گیلاسی را در آن بریزید و به سراغ درست کردن سس بروید. به این صورت که در ظرفی سس مایونز و ماست را با هم ترکیب کنید، نمک، فلفل و شکر را در آن بریزید و خوب هم بزنید تا بافت سس یکدست شود. حالا سس را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه قسمت‌های سالاد به سس آغشته شود. در نهایت آن را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید تا به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال استراحت کند.

طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه با کلم سفید

75

سالاد مکزیکی با رنگ‌های مختلفی که دارد، سفره‌هایتان را چشم‌نوازتر می‌کند؛ برای درست کردن سالاد مکزیکی با مرغ و کلم به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم مقدار
کلم بنفش نصف یک کلم متوسط
کلم سفید نصف یک کلم متوسط
خیارشور ۴ الی ۵ عدد
سینه مرغ ۱۵۰ گرم
هویج ۲ عدد
ذرت ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب لیمو ترش به مقدار لازم
 

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را با نمک و فلفل آبپز کنید؛ کلم قرمز و سفید را به صورت نوارهای باریک خرد نمایید و داخل ظرف بریزید. سپس پوست هویج‌ها را بگیرید و رنده کنید. حالا مرغ را با کمک یک چاقو و چنگال خرد و به ترکیب کلم‌ها اضافه نمایید. خیارشور را به صورت نگینی خرد و به همراه ذرت به سالادتان اضافه کنید.

در یک ظرف جداگانه، سس مایونز، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را با هم به‌خوبی هم بزنید تا بافت سس یکدست شود. سپس سس را به سالاد اضافه و همه مواد را به‌خوبی ترکیب کنید تا تمام قسمت‌های سالاد به سس آغشته شود. حالا سالاد را برای مدت زمان حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی جا بیفتد.

نکته: مقدار آب لیمو ترش به ذائقه شما بستگی دارد که دلتان می‌خواهد سالادتان چقدر ترش باشد.

طرز تهیه سالاد مکزیکی قالبی

سالاد مکزیکی قالبی می‌تواند سفره‌های مهمانی‌مان را بسیار زیباتر کند و جلوه‌ای خاص به آن ببخشد. برای درست کردنش به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم مقدار
کالباس ۲ لیوان
کلم خردشده (ریز) ۲ لیوان
خیارشور نگینی‌شده ۱ لیوان
شوید خردشده ۳ قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی آبپز نگینی‌شده ۱ لیوان
هویج رنده‌شده نصف لیوان
ذرت پخته‌شده ۱ لیوان
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۱ لیوان
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده سفت ۱ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

طرز تهیه سالاد مکزیکی با سیب زمینی در قالب به این صورت است که باید کف قالب مورد نظر را کمی خیس کنیم. سپس کیسه فریزر را کف قالب می‌گذاریم؛ طوری‌که کف و دیواره‌ها را بپوشاند. روغن زیتون، سس خردل، سس مایونز، ماست و آبلیمو را در یک ظرف با هم مخلوط می‌کنیم و به‌اندازه کافی، نمک و فلفل به آن می‌افزاییم. مقداری از کلم خردشده را با مقداری سس مخلوط می کنیم، سپس آن را در کف ظرف قالب می‌ریزیم و فشار می‌دهیم.

حالا کالباس، سیب‌زمینی و خیارشور را با مقداری سس مخلوط می کنیم و روی کلم‌ها می‌ریزیم و دوباره با قاشق فشار می‌دهیم.  در لایه بعد شویدهای خرد شده را می‌ریزیم، سپس هویج و ذرت را با مقداری سس مخلوط می‌کنیم و روی سالاد می‌گذاریم و خوب فشار می‌دهیم. حالا کیسه فریزر را روی سالاد می‌کشیم و قالب را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم. در آخر قالب را در یک ظرف مناسب برمی‌گردانیم و کیسه فریزر را از روی آن برمی‌داریم.

سوالات متداول

در این قسمت می‌خواهیم به سوال‌های متداول شما پاسخ دهیم؛ این سوال‌ها احتمالا در ذهن‌تان ایجاد می‌شود:

  • طرز تهیه سالاد مکزیکی با قارچ چگونه است؟

76

قارچ می‌تواند یک طعم منحصر به‌فرد و خاص به سالادتان بدهد. برای درست کردن این سالاد طبق مراحل زیر پیش بروید:

مواد لازم مقدار
کلم بنفش خرد شده ۴ پیمانه
کالباس ۳ پیمانه
فلفل دلمه زرد خردشده نصف پیمانه
فلفل دلمه قرمز خردشده نصف پیمانه
قارچ اسلایس‌شده ۱ پیمانه
سیب‌زمینی آبپز خردشده ۱ پیمانه
هویج رنده‌شده ۱ پیمانه
پیازچه ۵ شاخه
گشنیز خردشده نصف پیمانه
 

همه مواد سالاد را در یک کاسه بزرگ با دو قاشق به‌خوبی ترکیب کنید. حالا به سراغ آماده کردن سس سالاد بروید. برای تهیه سس به این مواد نیاز دارید:

مواد لازم مقدار
پودر زیره ۳/۴ قاشق چای‌خوری
عسل ۱ قاشق سوپ‌خوری
آبلمیوی تازه ۲/۳ پیمانه
فلفل قرمز ۱/۴  قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ‌خوری
 

طرز تهیه:

پودر تخم گشنیز و پودر زیره را به‌خوبی با هم مخلوط کنید؛ روغن زیتون، عسل و آبلیمو را به آن بیفزایید و همه مواد را خوب هم بزنید. سپس سس را به سالاد اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

  • طرز تهیه سالاد مکزیکی با کشمش چگونه است؟

برای درست کردن سالاد مکزیکی با کشمش کافی‌ست سالاد را مطابق روش‌های بالا درست کنید و به اندازه ۱۰۰ گرم کشمش پلویی به آن اضافه نمایید. البته میزان کشمش بستگی به ذائقه شما دارد و می‌توانید آن را کمتر یا بیشتر بریزید.

و در آخر

در این مطلب از طرز تهیه سالاد مکزیکی حرف زدیم و گفتیم که می‌توانید این سالاد را با سس‌های مختلفی درست کنید. این سالاد شباهت زیادی به سالاد اندونزی دارد و می‌تواند یک جایگزین خوب برای سالادهای تکراری شود. اضافه کردن یکسری مواد مثل لوبیا قرمز و کشمش در آن کاملا سلیقه‌ای‌ست و شما می‌توانید آن را حذف کنید. بنابراین در درست کردن این سالاد دست‌تان کاملاً باز است.

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید