(ویدئو) طرز تهیه سالاد انبه با سس هندی فوق خوشمزه

(ویدئو) طرز تهیه سالاد انبه با سس هندی فوق خوشمزه

برای تهیه این سالاد علاوه‌بر میوه انبه کنسرو نخودفرنگی، ادویه‌هایی مانند پاپریکا، فلفل سیاه و رازیانه، گوجه‌فرنگی و گشنیز نیاز دارید. پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای ویدئوی طرز تهیه سالاد انبه با سس هندی همراه ما باشید.

کد خبر : ۲۰۸۱۶۶
بازدید : ۴۳۸

با ترکیب میوه و سبزیجات می‌توانید سالادی خوشمزه و مقوی داشته باشید. اگر از طرفداران میوه انبه هستید پیشنهاد می‌کنیم سالاد انبه را در منزل تهیه کنید. برای تهیه این سالاد علاوه‌بر میوه انبه کنسرو نخودفرنگی، ادویه‌هایی مانند پاپریکا، فلفل سیاه و رازیانه، گوجه‌فرنگی و گشنیز نیاز دارید. پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای ویدئوی طرز تهیه سالاد انبه با سس هندی همراه ما باشید.

مواد لازم

مواد مقدار
کنسرو نخود پخته یک پیمانه
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پاپریکا نصف قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز نصف قاشق چای‌خوری
زیره سیاه نصف قاشق چای‌خوری
رازیانه نصف قاشق چای‌خوری
عسل یک قاشق چای‌خوری
پوره سیر نصف قاشق چای‌خوری
بالزامیک نصف قاشق چای‌خوری
لیمو ترش یک عدد
خیار دو عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز نصف عدد
پیاز بنفش یک عدد کوچک
گوجه فرنگی دو عدد
انبه یک عدد
گشنیز تازه دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سالاد انبه

 

۱.
ابتدا کنسرو نخود پخته را با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و روغن زیتون مخلوط کرده و داخل فر یا هواپز قرار دهید تا گریل شود.
۲.
برای آماده‌سازی سس، مقداری فلفل سیاه، تخم گشنیز، زیره سبز و رازیانه را به همراه روغن زیتون بسابید و بعد روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد. سپس از روی شعله برداشته و به آن مقداری عسل، پوره سیر، بالزامیک، آب لیمو ترش و نمک اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳.
خیار، فلفل دلمه ای قرمز ، پیاز بنفش، گوجه فرنگی و انبه را خرد کرده و به همراه نخود‌های گریل شده مخلوط کنید و سپس سس را به آن اضافه کنید. در آخر برای عطر بهتر می‌توانید به آن مقداری گشنیز تازه اضافه کنید .

منبع: خبرآنلاین

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید