(ویدئو) طرز پخت مَتَنجن مرغ؛ یک غذای محلی خوشمزه گیلانی
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 3 تکه ران مرغ، 2تا 3 قاشق غذاخوری رب انار، یک عدد پیاز متوسط، یک قاشق شربت خوری زردچوبه، یک قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق شربت خوری فلفل، 8 عدد زردآلوی خشک،4 قاشق غذاخوری کشمش، 100 گرم گردو پودر شده ، پودر گلپر ۱قاشق شربت خوری و4 قاشق شکر این غذای محلی را درست می کند.
کد خبر :
۱۹۹۰۲۳
بازدید :
۱۳۴۶۹
۳۱۲