(ویدئو) غذای خیابانی در افغانستان؛ طرز پخت قیماق( سرشیر) در مزارشریف
سر شیر را به اسم خامه یا به ترکی قیماق نیز می شناسند. سر شیر نوعی خامه است که از سطح شیر گرفته شده است در واقع سرشیر نوعی خامه گیری خود به خودی است که با حرارت دادن یا جوشاندن ملایم شیر شروع می شود سپس شیر گرم به تدریج خنک می شود. این ویدئو که در خیابان های مزارشریف افغانستان ضبط شده است، فرآیند پخت یک قیماق را به روش یک آشپز خیابانی نشان می دهد.
کد خبر :
۲۰۶۴۷۴
بازدید :
۱۱۱۳۸
۱۳۳