(ویدئو) فرآیند دیدنی کشت، برداشت و فرآوری میوه سالاک در شرق آسیا
سالاک (به انگلیسی: Salak (Salacca zalacca)) گونهای از درخت نخل است که در جاوه و سوماترا میروید. این گیاه در مناطق بالی، جزیره تیمور، مالزی، سولاوسی و در اندونزی به عنوان یک محصول غذایی کشت میشود. درخت سالاک، پوستی همانند فلس و قهوهای رنگ شبیه پوست مار دارد و به همین دلیل مردم محلی آنجا آن را میوه مار یا میوه پوست مار نیز مینامند. میوه سالاک شبیه انجیری بزرگ است و پوست آن سفت و خشک و مانند فلس می ماند. میوه نرسیده سالاک ترش مزه است اما رسیده آن طعمی شیرین و مزه ای مانندآناناس دارد. در اندونزی بیش از سی نوع میوه سالاک کشت میشود که بیشتر آنها مزهای گس و شیرین دارند.
کد خبر :
۲۰۹۴۶۳
بازدید :
۱۰۵۰
۱