(ویدئو) فرآیند پخت یک کتلت گیاهی خوشمزه با «دال عدس»
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: نصف پیمانه دال عدس، یک عدد سیب زمینی، یک عدد هویج، یک عدد پیاز، یک دسته جعفری، یک حبه سیر، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل، یک قاشق چایخوری پاپریکا و مواد سس: 2 قاشق مرباخوری ماست، 2 قاشق مرباخوری سس مایونز، نمک، فلفل، یک قاشق مرباخوری شوید خشک و نصف قاشق چایخوری پاپریکا این کتلت گیاهی را درست می کند.
کد خبر :
۲۱۴۵۸۷
بازدید :
۹۹
۱