(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت لوف گوشت(میت لوف) به روش توکل
در این ویدئو یک آشپز مشهور ساکن روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که با گوشت، یک میت لوف خوشمزه درست می کند. میت لوف (Meatloaf) که در فارسی به میتلوف، گوشت رولتی یا کوفته قلقلی پخته شده نیز معروف است، یک غذای خوشمزه و ساده است. میت لوف نوعی گوشت چرخ کرده است که با مواد دیگر ترکیب شده و به شکل نان در آمده و سپس پخته یا دودی شده است . شکل نهایی یا با دست در سینی فر درست می شود یا با پختن آن در قالب نان به شکل تابه در می آید . معمولاً با گوشت چرخ کرده درست می شود ، اگرچه گوشت بره ، گوشت گوساله ، گوشت گوزن ، مرغ و غذاهای دریایی نیز گاهی به صورت ترکیبی استفاده می شود.
کد خبر :
۲۱۹۴۷۴
بازدید :
۱۱۱
۲