(ویدئو) مراحل دیدنی غواصی و صید صدف دریایی و پخت غذا با آن در تایوان

(ویدئو) مراحل دیدنی غواصی و صید صدف دریایی و پخت غذا با آن در تایوان

صدف دریایی یا ابالون (یا آبَلون ۹ سوراخ) به نوع خاصی از صدف دریایی اشاره دارد که در برخی از مناطق خاص دریایی یافت می‌شود. ابالون یک نوع صدف دریایی است که در زیر آب زندگی می‌کند و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این صدف با توجه به تعداد سوراخ‌های روی سطح صدفش دسته‌بندی می‌شود. ابالون ۹ سوراخ، همان‌طور که از نامش پیداست، دارای ۹ سوراخ روی صدف خود است که نشانه‌ای از نوع خاص آن است. در واقع، این نوع ابالون به دلیل داشتن ۹ سوراخ مشخص به راحتی قابل شناسایی است و بیشتر در دریای تایوان یافت می‌شود. این صدف در آشپزی تایوانی بسیار محبوب است و اغلب به روش‌های خاص پخته می‌شود تا طعم و مزه‌ای لذیذ داشته باشد.

کد خبر : ۲۲۸۱۲۵
بازدید : ۲۵

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید