(ویدئو) غذای خیابانی در مراکش؛ پخت طاجین گوشت در اگادیر

طاجین یکی از غذاهای سنتی مراکشی است که معمولاً از گوشت، سبزیجات و ادویهجات مختلف در یک ظرف مخصوص به نام "طاجین" پخته میشود. طاجین که از واژهٔ تابه در زبان فارسی مشتق شده نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشورهای شمال آفریقا بخصوص مراکش و الجزایر و تونس استفاده زیادی دارد. ظرف معمولاً از سفال پخته شده و سرامیک مقاوم به حرارت تولید میگردد و از دو قسمت تشکیل شدهاست: قسمت کف یا بشقاب که لبه کوتاهی دارد و قسمت سرپوش که مخروطی و بلند است در بعضی از انواع آن در انتهای مخروط سوراخی تعبیه شدهاست. کل ظرف، لعاب سرامیک داده شده و بعضی از انواع آن دارای نقش و نگار است.
کد خبر :
۲۳۱۸۱۴
بازدید :
۷۵
۰