ببینید؛ غذای خیابانی در دانمارک؛ پخت یک غذای محبوب با «بال مرغ» در کپنهاگ

این ویدئو که در یک رستوران در کپنهاگ دانمارک ضبط شده است، فرآیند پخت بال مرغ گریل شده با سس لینگونبری را به روش یک سرآشپز نشان می دهد. لینگونبری یک نوع توت قرمز کوچک و ترش است که عمدتاً در مناطق سردسیر مانند اسکاندیناوی، کانادا و بخشهایی از روسیه رشد میکند. این توت بهخاطر طعم ترش و خواص داروییاش شناخته شده است و معمولاً در تهیه مربا، ژله، سسها و حتی بهعنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده میشود.
کد خبر :
۲۳۵۷۳۸
بازدید :
۱۴۶۱
۲۴