ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ پخت دال مخنی توسط یک مادربزرگ در ساج غول پیکر

دال مخنی یک غذای هندی است که از دال (عدس) سیاه تهیه میشود. این غذا یکی از غذاهای محبوب در آشپزی هندی است و بهویژه در رستورانهای هندی معروف است. دال مخنی معمولاً با ادویهجات غنی و کره یا خامه تهیه میشود که طعمی غنی و دلپذیر به آن میدهد. دال مخنی بهطور معمول بهصورت خورشتی تهیه میشود و در آن دال سیاه پخته شده با پیاز، گوجهفرنگی، زنجبیل، سیر، فلفل و دیگر ادویههای هندی مانند زیره، گشنیز و هل ترکیب میشود. در بسیاری از نسخهها، خامه یا کره برای ایجاد یک طعم غنی و کرمی به آن اضافه میشود. این غذا معمولاً همراه با نانهای هندی یا برنج سرو میشود.
کد خبر :
۲۳۵۷۵۰
بازدید :
۲۱۱
۱