ببینید؛ غذای روستایی در ازبکستان؛ پخت بشبَرماک، غذای سنتی ازبک ها

بشبَرماک یک غذای سنتی و افسانهای از آشپزی مردم آسیای میانه، به ویژه از کشورهای قزاقستان و ازبکستان است. این غذا معمولاً از گوشت گوسفند یا گاو، پیاز، برشهای نودل و ادویهها تهیه میشود. بشبَرماک در زبان قزاقی به معنی "پنج انگشت" است، زیرا این غذا معمولاً با دست خورده میشود. طرز تهیه آن شامل پختن گوشت، سپس سرو آن همراه با نودلهای نرم است که در کنار گوشت و پیاز و سوپ یا آبگوشت قرار میگیرد. بشبَرماک غذای محبوبی است که در مراسمات خاص و جمعهای خانوادگی سرو میشود.
کد خبر :
۲۳۶۶۷۵
بازدید :
۷۶۴
۱۳