ببینید؛ غذای روستایی در پاکستان؛ پخت مندی عربی با گوشت بز

مندی یک غذای سنتی عربی است که بهویژه در یمن، عربستان سعودی و دیگر کشورهای خلیج فارس محبوب است. این غذا معمولاً شامل برنج معطر، گوشت (اغلب گوسفند یا مرغ)، و ادویههای خاص است. برای پخت مندی، گوشت و برنج به همراه ادویههایی چون زعفران، دارچین، هل، و فلفل سیاه پخته میشوند. در برخی روشها، غذا در زمین بهصورت زیرزمینی پخته میشود که این روش طعمی خاص و متفاوت به غذا میدهد. روشهای پخت مندی متفاوت است، اما یکی از محبوبترین روشها، پخت آن در تنور یا در حفرههای زیرزمینی است که به این غذا طعم دودی و خاصی میبخشد. این غذا بهطور معمول در جشنها و مراسمهای بزرگ سرو میشود.
کد خبر :
۲۳۸۸۰۸
بازدید :
۱۰۵
۱