ببینید؛ غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت 500 کیلو آبگوشت(دمپخت) در جلال آباد
    دمپخت (Dumpukht) یک نوع غذای سنتی و ویژهی افغانستانی است که با روش خاصی پخته میشود. واژهی "دمپخت" از ترکیب «دم» (یعنی بخار و آرامپز کردن) و «پخت» (یعنی پختن) آمده است. در این روش: مواد غذایی (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو، همراه با برنج، ادویههای سنتی، سبزیجات و گاهی سیبزمینی) را داخل یک دیگ بزرگ میگذارند. سپس دیگ را مهروموم (بسته) میکنند تا بخار درون آن حبس شود و غذا به آرامی و با حرارت کم و در بخار خودش بپزد. این روش باعث میشود گوشت بسیار نرم، معطر و خوشطعم شود.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۳۸۸۹۱
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۲۰۸۵        
      
    
  
        
            ۶