ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ نحوه پخت پاراته سیب زمینی و پنیر

این ویدئو که در خیابان های کراچی پاکستان ضبط شده است، فرآیند پخت پاراته سیب زمینی و پنیر را به روش یک آشپز نوجوان خیابانی نشان می دهد. پاراته سیبزمینی و پنیر یک نوع غذای خیابانی محبوب است که در کشورهای مختلف آسیایی، از جمله هند، پاکستان و نپال، تهیه میشود. این غذا نوعی پاراته (یک نان تخت و نرم) است که به طور معمول از آرد گندم تهیه میشود و با مواد مختلف پر میشود. در پاراته سیبزمینی و پنیر، سیبزمینی پخته و پنیر رندهشده (که معمولاً پنیرهای نرم و نمکی مانندپنیر موزارلا استفاده میشود) به عنوان مواد میانی استفاده میشود. سپس پاراته را با این مواد پر کرده و در تابه با مقدار کمی روغن یا کره سرخ میکنند تا داغ و ترد شود.
کد خبر :
۲۳۸۶۷۴
بازدید :
۴۸
۱