ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت نهاری (آبگوشت) در لاهور

نهاری یک غذای سنتی و محبوب در آشپزی پاکستان و هند است که معمولاً از گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو) و ادویههای مختلف تهیه میشود. نهاری معمولاً با استفاده از گوشت دنده با استفاده از روش پخت کند به مدت طولانی، همراه با ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل، دارچین، و گشنیز درست میشود. این غذا معمولاً با نان یا برنج سرو میشود و به عنوان یک وعده غذایی غنی و پرانرژی در مهمانیها و مراسمها محبوب است.
کد خبر :
۲۴۰۲۹۶
بازدید :
۸۸
۰