ببینید؛ غذای روستایی در ایلام؛ فرآیند پخت شیرینی محلی بژی «برساق»

در این ویدئو یک مادربزرگ اهل یکی از روستاهای ایلام را خواهید دید که نان محلی بژی برساق درست می کند. بژی برساق از نانهای محلی و متعلق به استانهای ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان است و در بسیاری از شهرها آن را به شیوههای مختلف درست میکنند. ترکیب اصلی این نانها شامل آرد، خمیر، شکر، تخم مرغ، روغن، نمک و زردچوبه است که ترک زبانان نیز آن را در گویشی دیگر سنقری به نام پیشیک مینامند.
کد خبر :
۲۴۴۹۶۳
بازدید :
۱۷۱۹
۱۳