ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت کلانه، یک نان سنتی و معطر توسط مادر بزرگ ایلامی

نان کلانه یک نان بسیار خوشمزه و سنتی در غرب ایران، بهویژه در استان ایلام و مناطق کردنشین است. این نان در واقع نوعی نان نازک و نیمهپُر است که داخل آن از پیازچهٔ تازه یا سبزیهای محلی معطر مثل «پیَرچگ» (یک نوع سبزی وحشی کوهی که در بهار در کوههای زاگرس رشد میکند) استفاده میشود. برای تهیه آن، خمیر نازک پهن میشود، روی آن پیازچه و سبزیجات تازه قرار میگیرد و سپس روی ساج (یک صفحهی فلزی داغ) یا روی تنور پخته میشود. نان کلانه معمولاً در فصل بهار پخته میشود، چون سبزیجات مخصوص آن در این فصل به صورت تازه و طبیعی در کوهها میرویند.
کد خبر :
۲۴۷۶۳۷
بازدید :
۲۸
۲