ببینید؛ مراحل دیدنی کاشت، برداشت و فرآوری پشن فروت در سریلانکا

پشنفروت، یک میوهی استوایی کوچک و گرد است که معمولاً زرد یا بنفش رنگ دارد. داخلش پر از دانههای خوراکی ژلاتینی و آبدار با طعمی ترش و شیرین است که عطر بسیار خاص و دلپذیری دارد. پشنفروت سرشار از ویتامین C، آنتیاکسیدان و فیبر است و در بسیاری از مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری کشت میشود. این میوه را معمولاً به صورت تازه مصرف میکنند یا در آبمیوهها، دسرها، مربا و سسها به کار میبرند.
کد خبر :
۲۵۳۲۵۶
بازدید :
۶۲
۰