ببینید| غذای خیابانی در عراق؛ کباب ماهی مسگوف به روش سنتی و باستانی در اربیل
این ویدئو که در یکی از خیابان های اربیل عراق ضبط شده است، مراحل کباب کردن ماهی مسگوف را توسط آشپزهای ماهر نشان می دهد. مسگوف یک غذای سنتی در بینالنهرین است. این غذا اغلب به عنوان غذای ملی عراق شناخته میشود. مسگوف بیشتر با ماهی کپور تهیه میشود و شیوه اصلی آمادهسازی آن به صورت کبابی است. به همین دلیل به ماهی کبابی بینالنهرین نیز مشهور است. در دستور پخت مسگوف ماهی باید سه ساعت بپزد تا چربی آن آب شود و سپس با لیمو ترش سرو میشود. مسگوف در حقیقت به نوعی ماهی کپور گفته میشود که در آبهای شیرین عراق زندگی میکند.
کد خبر :
۲۷۰۳۳۲
بازدید :
۷۷
۰