ببینید| غذای خیابانی در ژاپن؛ تهیه ساشیمی با اژدها ماهی در توکیو

این ویدئو که در یکی از خیابان های توکیوی ژاپن ضبط شده است، مراحل برش و تهیه ساشیمی با اژدها ماهی را توسط آشپزی ماهر مشاهده خواهید کرد. اژدها ماهی یا ماهی بادبان‌دار، یک نوع ماهی دریایی کوچک است که باله‌های بزرگ و پهن (شبیه بادبان) دارد و معمولاً در آشپزی ژاپنی به‌صورت ساشیمی سرو می‌شود. این ماهی در سواحل ژاپن و اقیانوس‌های شمال غربی اقیانوس آرام یافت می‌شود و ظاهر خاصش باعث نام‌گذاری «اژدها» یا «بادبان‌دار» شده است.

کد خبر : ۲۷۴۵۷۹
بازدید : ۴۲
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید