طرز تهیه پاستا تورتلینی

طرز تهیه پاستا تورتلینی

پاستا تورتلینی در اصل مربوط به منطقه امیلیا در ایتالیا است که به صورت سنتی داخل خمیر پاستا را با مخلوطی از گوشت، مارتادلا، پنیر، تخم مرغ و جوز هندی پر میکند و در آب گوشت سرو مینمایند.
کد خبر: ۱۰۷۹۷۵
بازدید : ۱۵۳
۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵

پاستا تورتلینی، پاستا شکم پر ایتالیایی است که با مواد مختلف پر می‌شود، ولی به صورت صنعتی، خمیر پاستا را با پنیر پر میکنند و بدون خشک کردن، به شکل فریز شده بسته بندی مینمایند.

پاستا تورتلینی در اصل مربوط به منطقه امیلیا در ایتالیا است که به صورت سنتی داخل خمیر پاستا را با مخلوطی از گوشت، مارتادلا، پنیر، تخم مرغ و جوز هندی پر میکند و در آب گوشت سرو مینمایند.

پاستا تورتلینی چیست؟

پاستا تورتلینی (به انگلیسی: Tortellini)، یکی از پاستا‌های اصیل ایتالیایی است که به شکل حلفه‌ای شکل و مغز پر درون خمیر است. خمیر پاستا تورتلینی باید با مواد مختلف پر شود و سپس دو طرف خمیر به صورتی که شبیه حلقه یا کلاه شود روی هم می‌آید.

خمیر پاستا تورتلینی را میتوان به شکل بالشتک هم تهیه کرد که درونشان را با انواع گوشت و سبزیجات پر میکنند. خمیر یخ زده پاستا تورتلینی که با پنیر پر شده است را می‌توانید از فروشگاه‌ها تهیه نمایید و این پاستای خوشمزه را در خانه با سس دلخواهتان بپزید.

پاستا تورتلینی با سس قارچ

مواد لازم پاستا تورتلینی با سس قارچ برای ۴ نفر

پاستا تورتلینی ۱ بسته
ران مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
ادویه دلخواه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
قارچ ۱۰ عدد
نمک به میزان لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
اسفناج ۳۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
ریحان تازه (یا ریحان خشک) ۱ مشت (۱ قاشق غذا خوری)

طرز تهیه پاستا تورتلینی با سس قارچ

پیاز را چهار قاچ کنید.

استخوان‌های ران مرغ را جدا کنید و با پیاز چرخ کنید و ادویه بزنید.

گوشت چرخ کرده را ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند و رویش را بپوشانید یک ساعت کنار بگذارید.

بعد از استرحت از مواد به شکل قلقلی آماده کنید و با کمی روغن سرخ کنید.

قارچ‌ها را حلقه کنیدو با روغن خیلی کم، نمک و چند قطره آبلیمو روی حرارت بالا سرخ کنید که آب نیندازد و سیاه نشود.

در همان تابه اسفناج خرد شده را جداگانه بریزید و تفت ددهید تا به روغن بیفتد.

پنیر خامه‌ای و پنیر صبحانه را اضافه کنید.

ریحان را خرد کره به قارچ اضافه کنید و فلفل و نمک بزنید.

تمام مواد را مخلوط کنید و پاستای آبکش شده را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر بپزید.

پاستا تورتلینی

پاستا تورتلینی با نخود

مواد لازم پاستا تورتلینی با نخود
پاستا تورتلینی ۶۸۰ گرم
نخود فرنگی ۲۸۰ گرم
کره ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۱ حبه
پنیر پارمزان نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پاستا تورتلینی با نخود

نخود فرنگی را آب پز کنید.

پاستا را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آب پز کنید.

یک حبه سیر را رنده کنید و با ۲ قاشق غذاخوری کره در قابلمه تفت دید.

پاستا را به قابلمه اضافه کرده هم بزنید و سپس نخود فرنگی، پنیر و آب پاستا را به همراه کمی نمک و فلفل اضفه نمایید و هم بزندی تا غلیظ شود.

میتوانید در آخر مقداری پنیر پیتزا روی بشقاب پاستا بپاشید.

 پاستا تورتلینی با خامه

پاستا تورتلینی با مرغ و خامه

مواد لازم پاستا تورتلینی با مرغ و خامه

سینه مرغ بدون استخوان و حبه حبه شده نیم کیلوگرم
ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری، سیر، فلفل قرمز، جعفری خشک، آویشن، ریحان خشک) دو قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
کره دو قاشق غذاخوری
آب مرغ ۹۰۰ گرم
خامه پرچرب نصف پیمانه
پاستای تورتلینی پنیری نیم کیلوگرم
نخودفرنگی یک پیمانه
پنیر پارمسان نصف پیمانه
برگ ریحان خرد شده یک چهارم پیمانه

طرز تهیه پاستا تورتلینی با مرغ و خامه

مرغ‌ها را در ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل بخوابانید تا مزه ار شود.

کره را در یک قابلمه متوسط ذوب کنید.

مرغ‌ها را ۳ – ۴ دقیقه بدون هم زدن در کره تفت دهید تا یک طرفشان قهوه‌ای طلایی شود سپس هم بزنید و ۲ دقیقه دیگر بپزید.

آب مرغ و خامه را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.

تورتلینی را اضافه کرده و حرارت را کم کنید و ۱۴ دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید.

نخود فرنگی‌ها را اضافه کرده ۲ – ۴ دقیقه دیگر بپزید.

سس این پاستا رقیق خواهد شد.

پنیر پارمزان را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بپزید سپس در ظرف دلخواه بکشید و رویش ریحان بریزید.

منبع: ایسکانیوز

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیشنهاد ویژه