طرز تهیه پیتزای بادمجان به روش آشپز مشهور خانگی

این غذای خوشمزه تمام طعم‌های پیتزا را دارد، اما به طور طبیعی بدون گلوتن و با کربوهیدرات کم است؛ از همه مهمتر اینکه به راحتی تهیه می‌شود.
کد خبر: ۱۱۲۸۱۰
بازدید : ۶۶۲
۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۹

ترکیب بادمجان، پنیر و گوجه یک ترکیب مدیترانه‌ای و فوق العاده است؛ حال اگر به شکل پیتزا درست شود که دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارد.

لقمه‌های کوچک پیتزای بادمجان یک دستور غذای محبوب جولیا پاول است. این آشپز خود آموخته و مشهور دیروز در سن ۴۹ سالگی درگذشت و سرتیتر اخبار قرار گرفت. 

این غذای خوشمزه تمام طعم‌های پیتزا را دارد، اما به طور طبیعی بدون گلوتن و با کربوهیدرات کم است؛ از همه مهمتر اینکه به راحتی تهیه می‌شود.

اگر عاشق بادمجان و پیتزا هستید، این دستور بسیار جذاب را از مجموعه کودکانه‌های جولیا امتحان کنید:

۱- بادمجان‌های گرد شده را تلخی‌گیری کنید و بپزید.

بادمجان به ضخامت یک و نیم ساعت برش داده شود و تا زمانی که نرم شود، اما هنوز ساختار خود را حفظ کند، پخته شود.

۲- در همان زمان، یک سس بسیار ساده و در عین حال خوشمزه درست کنید: گوجه فرنگی ریز خرد شده، سیر، روغن زیتون و سبزی‌های معطر خشک مثل ریحان و تلخان را روی اجاق گاز بجوشانید.

۳- پس از اتمام پخت بادمجان و سس، روی بادمجان‌ها را با سس و پنیر‌های خوش طعم بپوشانید.

۴- یک حرارت کوتاه توی ماکروفر یا فر کافی است تا پنیر آب و طلایی و البته وسوسه انگیز شود.

۵- می‌توانید کمی زیتون یا قارچ هم به پیتزای خود اضافه کنید تا بیشتر شبیه پیتزا شود و نوش جان.

منبع: همشهری آنلاین

نظرات بینندگان
آخرین اخبار
پیشنهاد ویژه