ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺗﺎﺭﺕ ﻟﯿﻤﻮﯾﯽ؛ یک شیرینی خوشمزه و مجلسی
خمیر تارت با خمیر کیک بسیار متفاوت است. اصلا پف نمیکند و با فیلینگهای مختلف و میوهها پر میشود. شما میتوانید با هر سلیقه و ذائقه خاصی این شیرینی خوشمزه را درست کنید.
فرادید | تارت یکی از انوع شیرینیهای پذیرایی والبته بین المللی است و بسته به این که داخل آن از چه موادی پر شده باشد، نامهای متفاوتی دارد. دستور پخت تارت همه جا یکسان نیست و با شیوههای مختلفی پخت میشود.
به گزارش فرادید؛ خمیر تارت با خمیر کیک بسیار متفاوت است. اصلا پف نمیکند و با فیلینگهای مختلف و میوهها پر میشود. شما میتوانید با هر سلیقه و ذائقه خاصی این شیرینی خوشمزه را درست کنید. در ادامه مطلب با آموزش «تارت لیمو» ما را همراهی کنید:
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﻡ
ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۹ ﻋﺪﺩ
ﺧﻼﻝ ﭘﻮﺳﺖ ﻭ ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ۴ ﻋﺪﺩ ﻟﯿﻤﻮ
ﺷﮑﺮ ۲۵۰ ﮔﺮﻡ
ﮐﺮﻩ ۳۰۰ ﮔﺮﻡ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ تارت
ﺁﺭﺩ ۵۰۰ ﮔﺮﻡ
ﻧﻤﮏ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ﻧﻮﮎ ﺍﻧﮕﺸﺖ
ﮐﺮﻩ ۲۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺷﮑﺮ ۵۰ ﮔﺮﻡ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﭘﻮﺳﺖ ﮐﺎﻣﻼ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ۱ ﻋﺪﺩ ﻟﯿﻤﻮ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ ﻋﺪﺩ + ۱ ﺯﺭﺩﻩ ﺍﺿﺎﻓﯽ
ﺁﺏ ﯾﺦ ۸۰ ﻣﯿﻠﯽ ﻟﯿﺘﺮ
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ تارت
* ﺩﻣﺎﯼ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ۲۲۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
* ﺁﺭﺩ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﯾﮏ ﺳﻄﺢ ﺧﻨﮏ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ.
* ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﮑﻌﺐﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﮐﺮﻩ ﻭ ﺷﮑﺮ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﭘﻮﺳﺖ ﻟﯿﻤﻮﯼ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﺭﺩ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﺍﻧﺒﺎﺷﺘﻪ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ. ﻣﯿﺎﻥ ﺁﻥﻫﺎ ﯾﮏ ﺣﻔﺮﻩ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﺪ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺯﺭﺩﻩ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﻭ ﺁﺏ ﺧﯿﻠﯽ ﯾﺦ، ﺩﺍﺧﻞ ﺣﻔﺮﻩ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ.
* ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻧﺘﺎﻥ ﮐﺎﻣﻼ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺮﻩ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﯿﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﺸﺨﺺ ﺑﻮﺩ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ.
* ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽﺭﺳﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﺪﻩﺍﻧﺪ، ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺗﯽ ﺑﻪ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﻒ ﻇﺮﻓﯽ ﮐﻪ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰﯼ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻩﺍﯾﺪ، ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﻤﺎﻧﺪ.
* ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ.
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﻡ ﺗﺎﺭﺕ:
* ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺮﻡ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ، ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ، ﺩﺭ ﻏﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ ﻭ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ. ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺪﻭﺩ ۸ ﺍﻟﯽ ۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻪ ﻃﻮﻝ ﺑﯿﻨﺠﺎﻣﺪ.
* ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﻧﺪ.
* ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻧﺎﻥ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﮐﺮﻡ، ﺿﺨﯿﻢﺗﺮ ﺍﺯ ﻧﺎﻥ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺷﻮﺩ. ﻭﻟﯽ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﭘﺮ ﻧﮑﻨﯿﺪ.
* ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۵ ﺍﻟﯽ ۶ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ ۲۴۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽﮔﺮﺍﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ.
* ﺗﺎﺭﺕ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﺍﺗﺎﻕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.
ﺗﺎﺭﺕ ﻟﯿﻤﻮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺗﺎ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ. نوش جان.