تصاویر/ شور و شیرین‌های زندگی در بزرگترین زاغۀ آفریقا

تصاویر/ شور و شیرین‌های زندگی در بزرگترین زاغۀ آفریقا

کیبرا در نایروبی، بزرگترین زاغه نشین در آفریقاست. تصاویری که می‌بینیم، بخشی از زندگی روزمره در این زاغه را با تأکید بر غذا و نوشیدنی‌های در دسترس ساکنان آن بازنمایی کرده است.
کد خبر: ۷۲۲۶۴
بازدید : ۱۶۸۶۵
۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۵
فرادید| با‌وجود فقر، نبود امکان فریز‌کردن غذا‌ها و مبارزه مداوم برای پاکیزه نگه‌داشتن همه چیز، اهالی کیبِرا به منابع غذایی برای خوردن و فروختن دسترسی دارند. ماهی سرخ‌شده، سمبوسه و لوبیا همیشه در فهرست غذا‌ها یافت می‌شود. این فهرست فرهنگ مختلط افرادی را بازتاب می‌دهد که این منطقه را خانۀ خود می‌خوانند.
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

ماهی سرخ‌شده در خیابان‌های کیبرا در نایروبی. ماهی غذایی است که به‌طور گسترده در دسترس است، اما غذای گرانی است. بدون امکان فریز کردن غذاها، ماهی غذایی است که خریداران و فروشندگان نمی‌توانند به مدت طولانی نگه دارند.
عکاس: Atieno Muyuyi
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

مردان در حال نوشیدن نوعی نوشیدنی محلی که در کافه‌های کیبرا تهیه شده است. این نوشیدنی بسیار قونی است و گاهی در آن مواد شیمیایی نامطبوع اضافه می‌شود.
عکاس: Kate Holt
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

گیتِری (مخلوط لوبیا و ذرت) به‌صورت آب‌پز فروخته می‌شود. خریدار سپس آن‌ها را با پیاز و گوجه‌فرنگی، در‌صورتیکه در دسترس بود، سرخ می‌کند.
عکاس: Atieno Muyuyi
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

ذرت روی اجاق‌های زغالی در‌حال کباب شدن است، این ماده غذایی در تمام خیابان‌های کیبرا به‌فروش می‌رسد.
عکاس: Atieno Muyuyi
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

سمبوسه سبزیجات در تمام طول روز در کیبرا به‌فروش می‌رسد و یک میان‌وعده سریع است که با چای میل می‌شود.
عکاس: Atieno Muyuyi
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

موتورا به سوسیس آفریقایی گفته می‌شود که از رودۀ گاه و بز تهیه می‌شود. گوشت گران است و شکمبه بخشی از گوشت بدن حیوانات است که در خیابان‌های کیبرا به‌وفور پیدا می‌شود.
عکاس: Atieno Muyuyi
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

کاساوای آب‌پز آماده فروش برای عصر در خیابان‌های کیبرا.
عکاس: Atieno Muyuyi
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

دو کودک در کنار میزی از ماهی‌های خشک که به عابران می‌فروشند. این ماهی‌های از دریاچه ویکتوریا صید می‌شوند، سپس در آفتاب خشک و با کامیون به نایروبی منتقل می‌شوند.
عکاس: Kate Holt
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا
 
ریشه کاساوا برای فروش. 
عکاس: Atieno Muyuyi
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

اِوالین آتیِنو، که یک مغازه سوسیس و چیپس و یک کافه را در یکی از خیا‌بان‌های اصلی کیبرا اداره می‌کند، مشغول پوست‌کندن سیب‌زمینی‌هاست.
عکاس: Kate Holt
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

اوالین یک بشقاب پر از چیپس تازه سیب‌زمینی را برای فروش در دست دارد.
عکاس: Kate Holt
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

پیاز و لیمو در یک بازار کنار‌جاده‌ای.
عکاس: Kate Holt
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

مردان یک ظرف پلو را برای ناهار روز عید با هم شریک شده‌اند.
عکاس: Kelvin Juma
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

دو زن در هنگام خرید و فروش گوجه‌فرنگی چند کلمه با هم ردو‌بدل می‌کنند.
عکاس: Kelvin Juma
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

پسربچه‌ای با پرداخت چند سکه از یک غرفه خیابانی در کیبرا شیرینی می‌خرد.
عکاس: Anwar Sadat Swaka
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

زنان در یک بعداز‌ظهر مشغول طبخ ماهی هستند. برخی از غرفه‌داران توانایی مالی برای خوردن غذا‌هایی که خودشان به دیگران می‌فروشند را ندارند.
عکاس: Kate Holt
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

مِری ناسیا برای گذران زندگی در کنار خیابان لوبیا می‌پزد و می‌فروشد. «مردم لوبیا‌های من را دوست دارند و من خوشحالم که اینجا به نظاره دنیا نشسته‌ام که می‌گذرد.»
عکاس: Kate Holt
 
تصاویر/ خوردن و آشامیدن در بزرگترین زاغۀ آفریقا

یک کاسه لوبیا در دستان مِری ناسیا.
عکاس: Kate Holt

منبع: The Guardian
مترجم فرادید: عاطفه رضوان‌نیا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه