چای، عامل سلامت نورون‌های مغز

چای، عامل سلامت نورون‌های مغز

تمام شرکت کنندگان مسن این آزمایش تحت معاینه و عکسبرداری از مغز قرار گرفتند. در نتیجه محققان توانستند بهبود فعالیت نورون‌های مغز را در بین افرادی که زیاد چای می‌نوشیدند(حد اقل ۴ بار در روز) به ثبت برسانند.
کد خبر: ۷۲۷۷۳
بازدید : ۱۰۶۶۱
۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸
چای نوشی عامل سلامت نورون‌های مغز
 
تحقیقات جدید دانشگاه ملی سنگاپور ثابت کرده است که نوشیدن چای تا حد زیادی فعالیت مغز انسان را بهتر می‌کند.

محققان دانشگاه ملی اسپانیا به آزمایش بزرگ مقیاسی دست زدند و چای‌نوشی را بهترین روش بهبود کیفیت کار نورون‌های مغز نامیدند. این آزمایش روی افرادی بالای ۶۰ سال انجام شد.
 
در جریان این آزمایش آن‌ها به دو گروه تقسیم شدند: افرادی که زیاد چای می‌نوشیدند و افرادی که بندرت چای می‌نوشیدند.

تمام شرکت کنندگان مسن این آزمایش تحت معاینه و عکسبرداری از مغز قرار گرفتند. در نتیجه محققان توانستند بهبود فعالیت نورون‌های مغز را در بین افرادی که زیاد چای می‌نوشیدند(حد اقل ۴ بار در روز) به ثبت برسانند. علاوه بر آن کاهش عدم تقارن دو نیمکره مغز نیز مشاهده شد.

محققان به افراد مسن توصیه می‌کنند حتما این نوشابه را در فهرست غذایی خود شامل کنند، زیرا فواید آن بمراتب بیش از ضرر آن است.
 
منبع: اسپوتنیک
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه