برند لوکس جنسیس در ادامه معرفی سدانها و شاسی بلندهای خاص خود این بار مقداری مقداری تغییر مسیر داده و کلاس بدنه شوتینگ بریک را نیز وارد کارنامه خود کرده است. این خودرو براساس سدان فیس لیفت جی ۷۰ که سپتامبر ۲۰۲۰ در کره جنوبی معرفی شد، شکل گرفته است.
جی ۷۰ شوتینگ بریک یک واگن بسیار زیبا و اشرافی است که براحتی میتواند در این بخش با محصولاتی مانند مرسدس بنز سی- کلاس استیت، ب ام و سری ۳ تورینگ و آئودی آ ۴ اونت رقابت کند.
این محصول از منظر ابعاد بدنه برابر با ۴۶۸۵ میلیمتر در طول، ۱۸۵۰ میلیمتر در عرض و ۱۴۰۰ میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن نیز برابر با ۲۸۳۵ میلیمتر است. ورود جی ۷۰ به کلاس شوتینگ بریک این اجازه را به طراحان کمپانی داده تا فضای بار را در مقایسه با نسخه استاندارد جی ۷۰ به میزان ۴۰ درصد افزایش دهند.