طرز تهیه ماست کباب؛ تُرد و خوشمزه

طرز تهیه ماست کباب؛ تُرد و خوشمزه

جوجه کباب ماستی طعم متفاوت و خوشمزه‌ای دارد و این جوجه کباب خوشمزه به منظور پذیرایی از مهمان‌ها بسیار مناسب می‌باشد که نحوه تهیه آن بسیار ساده است و به راحتی می‌توان در مهمانی‌ها و دور همی ها، آن را تهیه و نوش جان کرد.
کد خبر: ۹۶۳۱۸
بازدید : ۱۲۰۱۵
۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰

یکی از انواع جوجه کباب ها، جوجه کباب ماستی است که دارای طعم فوق العاده عالی و بی نظیری است و به خاطر ترد و خوشمزه بودن، طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

جوجه کباب ماستی طعم متفاوت و خوشمزه‌ای دارد و این جوجه کباب خوشمزه به منظور پذیرایی از مهمان‌ها بسیار مناسب می‌باشد که نحوه تهیه آن بسیار ساده است و به راحتی می‌توان در مهمانی‌ها و دور همی ها، آن را تهیه و نوش جان کرد.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماست کباب در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

فیله مرغ ۱۲ عدد
فلفل دلمه رنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
ماست یک و نیم پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
قارچ ۱۰ عدد
کره ۳۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
اورگانو ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
پول بیبر و پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
لیمو ترش تازه نصف ۱ عدد

طرز تهیه ماست کباب

مرحله اول

برای تهیه کباب خوشمزه و مخصوص با ماست، ابتدا ماست پرچرب را درون یک ظرف مناسب می‌ریزیم و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و سپس ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. اورگانو و نصف لیموی تازه را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

فیله‌های مرغ را که به صورت مکعبی به یک اندازه برش زده ایم را درون مواد می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. فلفل دلمه‌های رنگی و پیاز را هم به شکل مکعب برش می‌زنیم و مواد را باهم مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس به همراه فیله‌های مرغ مزه دار شده دو ساعت درون یخچال استراحت می‌دهیم. در ادامه کره آب شده و زعفران را درون یک ظرف با هم مخلوط می‌کنیم. سراغ فیله‌های مزه دار شده می‌رویم. یک دانه از فیله‌ها را به سیخ می‌کشیم.

مرحله چهارم

سپس مابین آن از سبزیجاتف فلفل دلمه یا پیاز می‌گذاریم و دوباره فیله بعدی را به سیخ می‌زنیم و به همین ترتیب سیخ‌ها را آماده می‌کنیم. سپس قارچ‌ها را که از وسط نصف کرده ایم درون مواد مرینت می‌ریزیم و دو الی سه دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بعد آن‌ها را به سیخ می‌کشیم. تابه را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس فیله‌های به سیخ کشیده شده را روی تابه به مدت هر طرف ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا مغز پخت شود.

مرحله ششم

وقتی که مغز پخت شد، از مخلوط کره و زعفران روی آن می‌ریزیم تا کباب خوش رنگ شود. قارچ را هم به همین ترتیب با مخلوط کره و زعفران، کبابی می‌کنیم و در کنار کته به همراه لیمو و سبزی ریحان درون ظرف مناسب سرو می‌کنیم.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
از میان اخبار
نگاه