طرز تهیه نخود آب؛ مقوی و خوش طعم

طرز تهیه نخود آب؛ مقوی و خوش طعم

نخودآب به دو روش با گوشت و بدون گوشت تهیه می‌شود که ما طرز تهیه آن را بدون گوشت آموزش میدهیم.
کد خبر: ۹۷۰۴۵
بازدید : ۲۹۰۶
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱

نخودآب، نخوداب یا نخود آب یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه جنوب کشور است. یکی از مشخصه‌های نخودآب میزان آب زیاد در این غذا است. این غذا ترکیبی از نخود، گوشت و آب نسبتاً زیاد است.

نخودآب به دو روش با گوشت و بدون گوشت تهیه می‌شود که ما در اینجا طرز تهیه آن را بدون گوشت آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه نخودآب

نخود: نیم کیلوگرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
نمک: به مقدار لازم
زیره سیاه: یک قاشق چای‌خوری
فلفل: به میزان لازم
روغن بادام: ۱ قاشق غذاخوری (اگر روغن بادام در دسترس ندارید از روغن مایع استفاده کنید)

طرز تهیه و دستور پخت نخودآب

۱. در مرحله اول از طرز تهیه نخودآب بدون گوشت لازم است تا نخود‌ها را در آب زیاد بپزیم. بهتر است قبل از پختن نخود‌ها آن‌ها را یک روز قبل در آب خیس کنید تا نفخشان گرفته شود.

۲. در مرحله دوم از طرز تهیه نخودآب، یک عدد پیاز کوچک را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن بادام در ماهیتابه تفت دهید. نمک، فلفل و زیره سیاه را به پیاز‌ها اضافه کنید. پس از آن، مواد داخل ماهیتابه را به نخود‌ها که در حال پختن هستند اضافه کنید. اجازه دهید مواد انقدر در آب بجوشند تا نخود‌ها کاملاً پخته شده و شکلی حلیم مانند به خود بگیرند. نخودآب یا نخوداب شما آماده سرو است.
برچسب ها: نخود طرز تهیه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
0
0
آیا بدون نخود هم می شود؟؟؟
از میان اخبار
نگاه
تازه‌‌ترین عناوین