(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ فرآیند پخت یک گوسفند در تنور زیر زمینی
![(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ فرآیند پخت یک گوسفند در تنور زیر زمینی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/Nxvn25nXqbxr/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjQPenw1QT0jt54xv5-S72pB/3_11zon.jpg)
در این ویدئو یک آشپز روستایی اهل آذربایجان ابتدا یک تنور زیر زمینی می سازد و سپس یک گوسفند کامل را در آن کباب می کند.
کد خبر :
۱۸۰۶۷۷
بازدید :
۸۲۹
۷